Helaas is de coronacrisis nog niet voorbij. Natuurlijk willen wij niets liever dan de maatregelen versoepelen, maar we willen ook onze verantwoordelijkheid nemen en ons steentje bijdragen aan het indammen van het aantal besmettingen.

Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de geboortezorg, landelijk en regionaal, anders in te richten. Dit om de zorg voor jou en je ongeboren of pasgeboren kindje zo veilig mogelijk te houden, maar ook om onszelf als zorgverlener te beschermen en uitval te voorkomen. We begrijpen dat het niet alleen voor ons een uitdaging zal zijn om alles in goede banen te leiden, maar ook voor jullie als (aanstaande) ouders om werk, zorg voor de kinderen en afspraken te combineren.

Wij hopen dat we dit samen met jullie en de rest van Nederland zo snel mogelijk voor elkaar krijgen en we medio zomer weer wat meer ruimte hebben om onze zorg te leveren zoals we dat zo graag willen doen!

*Update*
We informeren je graag over de huidige maatregelen. Lees meer.