Hierbij nog even een bericht van ons met een reminder van de maatregelen die wij hebben moeten doorvoeren.

Omdat wij niets liever willen dan dat alles weer ‘normaal’ wordt en wij jullie zoveel mogelijk samen willen begeleiden zijn vanaf heden mannen weer welkom bij alle controles op de praktijk. Wel blijft gelden, kom zo veel mogelijk alleen indien dit kan.

Verder willen wij vragen bij klachten echt thuis te blijven en op de praktijk 1,5 meter afstand te houden van de andere zwangeren en je zorgverlener, indien mogelijk. Ook het dragen van een mondmasker is nog steeds verplicht. Helaas zijn kinderen en andere buiten je gezin nog niet welkom op de praktijk, daar wij jullie en onszelf willen beschermen tegen mogelijke besmetting.

*Update*
In deze brief lees meer over de versoepelingen. Lees meer.