We mogen versoepelen!

We zijn enorm blij om te kunnen schrijven dat kinderen, per direct, weer mee mogen naar de controles! Het speelgoed is afgestoft en staat klaar om weer mee gespeeld te worden. Het is echter niet de bedoeling dat er er meer dan 1 persoon meekomt naar de controle of echo. (kinderen onder de 12 niet meegerekend)

Per vandaag gaat de mondkapjes plicht verdwijnen. Dit betekent dat ook in de verloskundige praktijk mondkapjes niet meer verplicht zullen zijn. Covid is echter nog niet weg, mocht je je beter/veiliger voelen wannneer er wel een mondkapje wordt gedragen is dit natuurlijk geen enkel probleem en zullen wij het mondkapje opzetten voor je consult. Bij de echo kan het evt gevraagd worden wel een mondkapje te gebruiken omdat we daar, langere tijd, direct naast je zitten.

Probeer wel afstand van elkaar en van de zorgverlener te bewaren indien mogelijk. Van meerdere cliënten hebben wij te horen gekregen dat ze hopen dat deze ‘regel’ blijft bestaan. Dit vinden wij begrijpelijk en wij willen dat ook deze mensen zich veilig voelen in onze verloskundige praktijk. Dit geldt voor in de wacht- en spreekkamer.

In deze brief vind je alle informatie rondom de versoepelingen . Lees meer.