Ervaringen

Niek

Twee maal hele fijne begeleiding gehad tijdens de zwangerschap en bevalling van onze twee zoons.
Kijken goed terug op 2x een vlotte thuisbevalling onder begeleiding van Petra (en laatste keer ook met stagiaire Lobke).
Ons gezin is compleet, maar anders zouden we zeker weer naar Fem gaan!

Janneke

Nouk en Dim

Stuk voor stuk toppers!
2 zwangerschappen mocht ik bij FEM geboortezorg komen. Hele fijne tijd gehad en een hele goede begeleiding. Kunnen goed beoordelen wat jij nodig hebt en geven hier goede adviezen in. Helaas twee keer ingeleid dus niet met een van jullie bevallen. Tot aan het ziekenhuis ben ik heel fijn begeleid. Nogmaals bedankt voor deze mooie ervaringen.

Liefs Lieke

Lieke Geerts

Jurre

Ondanks dat ik ben ingeleid in het ziekenhuis heb ik de controles/echo’s als zeer prettig ervaren. Als je vragen had kon je altijd bij een van de verloskundigen terecht. Bij een volgende zwangerschap zal ik zeker weer naar FEM gaan.

Nancy

June

Door de gehele (eerste) zwangerschap heen een onwijs fijne begeleiding gehad vanuit FEM. Tijdens de controle afspraken verschillende medewerkers gezien en gesproken, welke allen even kundig en vriendelijk waren.

Tijdens de thuis bevalling ondersteuning gehad van Petra en Femke, welke ontzettend spoedig en prettig is verlopen dankzij de rust en kalmte van beide dames.

Hartelijk bedankt voor de fijne ondersteuning!! Bij een eventuele tweede weten wij waar we moeten zijn!

Liefs, Jim, Danique & June

Danique

Isabel

Na een eerste bevalling in het ziekenhuis (inleiding) nu ervaren hoe een thuisbevalling kan zijn. De bedoeling was om in het ziekenhuis te bevallen, maar door de kalmte en het zelfvertrouwen van Petra uiteindelijk toch thuis gebleven. Dankzij haar begeleiding een hele fijne bevalling gehad. Wat een serene rust! Kijk met een heel goed gevoel terug op de geboorte van mijn prachtige dochter.
De controles door de verschillende verloskundigen tijdens de zwangerschap waren ook helemaal prima!

Sandra van Breemen

Sanne

Een hele fijne ervaring!

Tijdens mijn eerste zwangerschap vanuit FEM (toen nog Fellenoord) doorverwezen naar het ziekenhuis i.v.m. Risico’s, deze zwangerschap tot aan mijn geplande keizersnede bij FEM onder controle gestaan, dat alleen al is veel prettiger. Daarnaast ben ik erg tevreden over de afspraken die je hebt, er wordt duidelijk uitleg gegeven over alles, je wordt goed begeleid, de medewerkers zijn echt betrokken, en zijn ze altijd goed bereikbaar bij vragen of andere dingen.

Heel erg bedankt!

Michelle

Elise

We zijn ontzettend blij dat we voor Fem gekozen hebben! Het was voor ons allemaal nieuw en spannend, maar we zijn ontzettend goed begeleid. Wat vooral heel fijn was, was dat iedereen die we gezien hebben op de praktijk ons zo goed aanvoelde waardoor we ons meteen op ons gemak voelden. Alle (gekke) vragen die ik had, mocht ik altijd stellen en dat was erg fijn.

De zwangerschap verliep vlekkeloos en ook op de bevalling kijken we goed terug. Petra heeft me enorm goed door de bevalling heen geholpen en ik ben enorm dankbaar dat ze erbij was.

Iedereen heel erg bedankt!!!

Liefs,
Wim, Simone en Elise

Simone

Wout

Voor de tweede keer een hele goede ervaring gehad met het team van Fem. Regelmatige controles, altijd duidelijke uitleg en een open benadering waardoor je alles met ze kunt bespreken.

Ik heb twee hele fijne thuisbevallingen gehad en beide onder begeleiding van Petra. Ze is kundig, nuchter, rustig en heel relaxt waardoor het meteen vertrouwd voelt. Ik kijk echt heel fijn terug om beide bevallingen, vooral dankzij Petra!

Dames, bedankt voor de goede zorgen!

Moniek, Martijn, Dax & Wout

Saar

Dit was voor ons de tweede zwangerschap. Beide keren bij FEM gezeten.
Wij hebben het als zeer positief ervaren. Goede begeleiding door zeer kundige en ervaren verloskundige!

Dit keer ook kennis gemaakt met het homeopathische aspect wegens constant terugkerende blaasontstekingen. Ook daar een positieve ervaring mee gehad en niet geheel onbelangrijk, geen blaasontsteking meer gehad.

Bedankt dames voor de goede zorgen en begeleiding!

Groetjes,
Ruben, Jill en onze dochters Tess en Saar

Jill

Romee

Onder begeleiding van Marieke is Romee thuis geboren. De aanwezigheid van Marieke hierbij vond ik super fijn. Ze is rustig, ervaren en door haar lieve aanmoedigende woorden is alles goed gegaan. Ik kijk heel positief terug op dit bijzondere moment.
Ook gedurende mijn zwangerschap waren de controles, echo’s en adviezen vanuit Fem heel erg fijn. Dat een stukje homeopathie ook kan helpen tijdens je zwangerschap heb ik ervaren dankzij Petra! Het zijn stuk voor stuk geweldige en lieve vrouwen die mijn eerste zwangerschap en bevalling super hebben begeleid. Wij genieten enorm met zijn drieën!
Mijke

Mijke

Sep

Wij kijken erg positief terug op het contact met Fem. We hebben tijdens de zwangerschap een goede begeleiding gehad en alles werd duidelijk verteld. Altijd erg vriendelijk en namen ook de tijd voor je als je controles/echo’s had. Voor ons was het ons eerste kindje. Helaas konden we niet bevallen met Fem omdat onze Sep bedacht dat hij voor de 37 weken al wilde komen. We zijn goed begeleid door Petra en in het ziekenhuis wisten ze toen ook dat we eraan kwamen. Dit was erg fijn. Complimenten voor een leuk en warm team….

Ashley en Remco

Nora

Beide zwangerschappen bij Fem ondersteuning gekregen. Tijdens onze 2e zwangerschap bleek er iets niet goed te zijn, iedere verloskundige was op de hoogte dus als ik belde werd ik direct geholpen. Erg geruststellend en fijn!

Marieke heeft ons bij de 2e bevalling geholpen, dat was top! Veel ervaring en ze sloot aan bij mijn behoeftes.

Kortom, tot 2 keer toe erg tevreden over Fem.

Wies

Lars

Dit was onze tweede zwangerschap die we samen met de dames van Fem hebben mogen beleven en het was weer geweldig. We zijn warm ontvangen we hebben hele prettige en begeleiding gekregen. Wat vooral prettig was, was dat alles heel duidelijk was en dat je het idee hebt dat er iemand is die voor je klaar staat.

Wij kijken met veel positiviteit terug op beide zwangerschappen en vooral ook op de prettige manier van omgang en betrokkenheid.

Jordy van Keijzerswaard

Daan

Hele fijne begeleiding gehad gedurende de zwangerschap en bevalling door de verloskundigen van Fem!
Was er nog niet over uit waar ik wilde bevallen, op de dag zelf met Petra besloten lekker thuis te blijven.
Hadden vertrouwen in haar deskundigheid, sfeer was goed, rustig, geen onrust, dit maakte dat het een fijne en vlotte thuisbevalling was.
Hele fijne bijkomstigheid dat Petra ook homeopatisch verloskundige is en je zo thuis ook nog een extraatje achter de hand hebt.
Kijken positief terug op de begeleiding en bevalling.
Dames, bedankt!

Janneke

Rosie

….Het jaar is bijna weer rond. En zo komt de geboortetijd van Rosie (ook weer tevoorschijn. Vorig jaar mei 2021 is Rosie (ons 2e kindje) in het ziekenhuis geboren. Toch niet thuis zoals gewenst en gehoopt. Maar tot de overdracht in het ziekenhuis op 7 mei, voelden we ons warm – veilig – en vertrouwd in de handen van de 4 vroedvrouwen van Fem .
Tijdens de zwangerschap, kwam er best veel op me af. Vanuit mijn eerste bevalling in het ziekenhuis droeg ik tot de gesprekken met verloskundige Marieke ( M-Power), een aantal nare herinneringen met me mee. Achteraf gezien ben ik tijdens die bevalling zachtjes ‘uit verbinding gegaan met mezelf’ zogezegd. Het was destijds best indrukwekkend de verplaatsing naar het ziekenhuis, weg uit het vertrouwde nest van thuis. Voor deze nieuwe geboorte was mijn/ onze wens meer ruimte te geven aan de natuur, eigen kracht en een fijn contact met de verloskundige. Dat had ik eerder gemist.

Na de gesprekken met Marieke, voelde ik me veel meer in vertrouwen. Onduidelijkheden van de eerste bevalling waren opgehelderd en omdat zij natuurlijk ook bevallingen begeleidt, kon ik ook terecht met al mijn vragen. Samen hebben we een geboorteplan kunnen maken; ofwel een lijst van dingen en voorwaarden om de geboorte fijn tegemoet te gaan. En dat was zo fijn.
Ik kan nu na bijna een jaar, nog zeggen dat ik er vaak aan terug denk. Mariekes coaching en het investeren van aandacht rondom de nieuwe geboorte, heeft me toen en nu nog steeds veel gebracht als moeder en vrouw.
Daarbij hebben we van Petra een fijne samenstelling van homeopathische hulpmiddelen gekregen. Voor een fijn verloop van de bevalling. En toen we toch naar het ziekenhuis gingen voor de bevalling, voelde dat super, ons eigen pakketje bij de hand.
En zo werd Rosies geboorte er toch eentje zoals gewenst, oer, verbonden met elkaar en liefdevol.
Heel erg bedankt voor alle begeleiding,
Warme groet,
Marieke

Marieke Schellekens

Noud

We zijn voor de tweede keer weer super begeleid door Fem. De dames zijn stuk voor stuk behulpzaam en vriendelijk. We voelde ons weer meteen thuis ;)

Heel erg bedankt voor alles!

Sanne

Sanne

Hero

Ons derde kindje op komst, wat een fantastisch nieuws was dat!
Maar wat zag ik op tegen de bevalling. Dit omdat ik bij mijn tweede bevalling behoorlijk wat paniek heb ervaren en ik de pijn niet kon hebben. Ik ben me gaan verdiepen in een cursus van dubbelzen en dat heeft mij, samen met de fijne gesprekken bij Fem, een hele fijne bevalling bezorgd. Natuurlijk doe je het uiteindelijk zelf, maar met de juiste mensen om je heen kan het je een hoop verlichting geven.
Bij mijn bevalling was Petra aanwezig en door haar nuchtere, daadkrachtige en lieve aanwezigheid heb ik een perfecte thuisbevalling ervaren!
Eerlijk, zo zou ik er nog wel 4 kunnen! Maar dat gaan we niet doen, haha. Al doende leert men ;)
Maar wie weet ben jij nu van je eerste kindje in verwachting en kan ik je met mijn verhaal wat tips geven, dat zou mooi zijn!

Fem bedankt voor de goede zorgen!

Ilse

Pepijn

Ik heb alle controles en echo’s als heel prettig ervaren. Er was altijd ruimte voor vragen en persoonlijke gesprekken. Door Linda ben ik top begeleid tijdens mijn bevalling. Ook het contact tijdens de kraanwerk verliep top!

Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

Nicky

Mille

Super fijne begeleiding gehad bij mijn zwangerschap en bevalling. Erg behulpzame en vriendelijke verloskundigen. Wij hebben altijd het gevoel gehad dat we bij ze terecht konden als er iets was of als we vragen hadden.

Noortje

Moos

Ook deze zwangerschap zijn we weer erg goed begeleid bij Fellenoord! Ondanks dat het zware zwangerschap was ivm 9 maanden ziek/beroerd zijn, lukte het de dames iedere keer weer om me te motiveren en in te laten zien waarvoor ik het deed! Een voorgenomen bevalling in het ziekenhuis ging niet door, omdat onze kleine man ineens haast kreeg om de wereld te gaan ontdekken! Sanne schatte de situatie super in, en begeleidde de hele vlotte thuisbevalling fantastisch! Het was doodeng maar wat zijn we uiteindelijk blij dat ik thuis heb mogen/kunnen bevallen.

Alleen maar lof voor de dames van Fellenoord! We zouden jullie aan iedereen aanraden! Jullie zijn toppers!!

Liefs,
Geert, Margo, Guus & Moos

Margo Verhoeven

Sill

Het was een vlotte, bijzondere bevalling. De coaching van Petra was heel fijn. Een prettige nuchtere vrouw!
De bevalling was bijzonder en ook zorgelijk. Petra heeft heel goed gehandeld. Ook fijn die belangstelling nu nog! Dat waarderen wij enorm.
#teamSill #goSill

Natasja

Mart

Wij hebben ook deze zwangerschap weer ervaren als een super fijne tijd met goede hulp en adviezen van jullie.

Deze keer thuis bevallen met behulp van verloskundige Petra, heb dit als heel fijn ervaren en er heerste heel veel rust en werd heel erg goed gesteund door haar op de momenten dat ik het nodig had.

Grote complimenten aan Petra en natuurlijk ook aan Linda, Sanne en Marieke.
Bedankt voor de goede zorgen van de afgelopen jaren.
Wij gaan nu lekker genieten met zijn 5e.

Veel liefs
Familie Smits

Steffi Smits

Bodi

Wij zijn ook deze keer weer super fijn begeleid door de dames van Fellenoord! Lieve, betrokken en professionele verloskundigen die ondanks de gekke Corona tijd alle tijd voor ons hebben genomen.
Mijn bevalling is super begeleid door Petra en zij heeft er mede voor gezorgd dat ik met een fijn en positief gevoel terug kijk op een hele fijn bevalling.
Thanks dames!

Nienke

Nora

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die je krijgt van de dames van Fellenoord, met name van Petra. Zij bood me homeopathische hulp aan, waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. Ze heeft me geholpen met allerlei ongemakken waar je mee te maken kunt krijgen tijdens een zwangerschap en dankzij de homeopathie zijn die klachten verlicht/weggebleven! Ons gezinnetje is nu compleet met drie prachtige kinderen, waarvan we alle 3 de zwangerschappen bij jullie zijn geweest, bedankt voor alle zorgen!

Mariska Scheutjens

Vera

Ik ben heel erg blij met de zorg die gedurende mijn hele zwangerschap geleverd is! Mijn eerste zwangerschap woonde ik nog ergens anders en zat ik dus bij een andere praktijk. En als ik die praktijk met Fellenoord vergelijk, valt op hoeveel meer betrokken de dames van Fellenoord zijn. Ze dachten echt mee met mijn vragen tijdens de zwangerschap en de bevalling is door Petra super fijn begeleid. Ik ben heel tevreden en kan deze praktijk aan iedereen aanraden!

Janneke

Jasper

Beter laat dan nooit..
Onze zoon is ondertussen bijna 10 maanden, maar met enige regelmaat denk ik nog steeds terug aan jullie.
Bij onze eerste zoon had ik een andere verloskundige praktijk, maar wilde graag overstappen, nog voor ik zwanger was kennis gemaakt, en wat een warm welkom was dat!
Persoonlijk, oprecht, en letterlijk voor je klaar staan. Het maakt niet uit welke vraag ik had, of hoe vaak. Jullie waren er voor mij en voor ons.
Eventueel een extra controle, of een bezoek aan huis. Jullie waren er en het was nooit te veel.
Tijdens de bevalling een hele fijne begeleiding gehad, lief, maar ook streng als het nodig was. Bijna lukte het niet meer thuis, maar door jou hulp gelukkig toch thuis kunnen bevallen wat ik zó graag wilde.

Wat een verademing dat de begeleiding zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling zo prettig kan zijn!
Dankjewel!!

Maassen

Bryan

TOPPERS!!!! Dat is wat ik over deze dames te zeggen heb. Altijd een luisterend oor en je mag altijd bellen.

27 september 2020 is onze zoon thuis geboren met hulp van Petra. Wauw wat was dit een ervaring en zo fijn. Ze helpt je er doorheen en moedigt je aan als het even niet meer lukt.

Lieve dames van Fellenoord, echt bedankt voor jullie top begeleiding!!!!

Veel liefs,
Familie van de Sande

Fam. Van de Sande

V.

Al 4 jaar lang kom ik maandelijks bij de dames van Fellenoord! Via deze weg wil ik laten weten dat ik super goede ervaringen heb met deze verloskundigenpraktijk en ik kan hen dan ook iedereen aanbevelen! De dames zijn naar mijn idee echt allemaal zeer ervaren, staan echt altijd voor je klaar en nemen geen risico’s. Inmiddels heb 3 ik gezonde kindjes, waar ik de meiden heel erg voor wil bedanken!!

Anniek

Sam

De dames van Fellenoord zijn toppers!

Beide zwangerschappen ben ik hier heel fijn begeleid. Helaas was bij mijn eerste zwangerschap een inleiding nodig, waarbij ik ben overgedragen aan het ziekenhuis met een hele heftige en vreselijke bevalling tot gevolg.

Dit keer heeft Sanne me laten zien hoe anders het kan zijn. Een prachtige, vlotte bevalling. Volledig op eigen kracht, met aanmoedigingen en tips als ik die nodig had en wat strenge woorden als ik die nodig had. Een bevalling waarbij ik zelf heb gezien hoe mijn kindje ter wereld kwam, omdat Sanne me er even aan herinnerde mijn ogen open te doen. Zo dankbaar!

Er komt geen derde ;) maar als het zo zou zijn, was het weer met jullie.

Carla
En natuurlijk Rick, Jip en Sam!

Carla

Lima en Feli

Beiden zwangerschappen zijn wij begeleid door de dames van Fellenoord. Wij hebben de begeleiding als zeer prettig en kundig ervaren. Mocht er nog een komen (komt er niet…!), dan zouden wij zeker weer voor Fellenoord kiezen.

Bedankt voor alles!

Fam. Torres

Diem

De dames van verloskundigecentrum Fellenoord hebben ook deze keer weer bijgedragen aan een ontzettend mooie ervaring! Wij kijken mede door hen positief terug op de zwangerschap en de bevalling en zijn meer dan tevreden over de zorg/hulp die zij daarbij hebben geboden! De dames zijn allemaal eerlijk, toegankelijk, praktisch en doortastend. Super!

Bedankt voor alles!

Amy

Midas

Na een prettige zwangerschap werd op 8 april Midas geboren!
Door de betrokkenheid, doortastendheid en deskundigheid van alle vier de dames kijken wij terug op een hele mooie periode!
Nogmaals onze dank!

Lieke

Vesper

Met 40 weken en 5 dagen bevallen van ons allereerste kindje. Marieke heeft ervoor gezorgd dat ik erg goed terugkijk op mijn thuisbevalling en hiervoor wil ik haar dan ook nogmaals bedanken. Zowel de begeleiding tijdens de zwangerschap, als de bevalling zelf heb ik door jullie betrokkenheid als zeer prettig ervaren. Marieke, hopelijk tot in de toekomst!

Liefs,

Renée

Renée

Liam

Hallo Dames,

Via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor de goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Vanaf de intake tot de bevalling heb ik me altijd op mijn gemak gevoeld.
Marieke extra bedankt voor de deskundigheid en steun tijdens de bevalling. Mede dankzij jou heb ik prachtig thuis kunnen bevallen van onze zoon. Mijn vriend en ik kijken dan ook met zeer positieve gevoelens en gedachten terug op deze prachtige gebeurtenis en genieten nu volop van onze zoon.

Liefs Martje, Bob en Liam

Martje