Voorlichtingsavonden

Drie keer per jaar verzorgen we een voorlichtingsavond waarin we jullie nog meer informatie geven over zwangerschap, bevalling, kraambed en borstvoeding. Omdat we jullie zo volledig mogelijk willen informeren zijn ook onze lactatiekundige, een fysiotherapeut en iemand van het consultatiebureau tijdens deze avonden aanwezig. En natuurlijk is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

De bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en duren ongeveer twee uur. We vragen een bijdrage in de kosten van 10 euro per stel. Natuurlijk zorgen wij voor een lekker kopje thee of koffie. Opgeven kan tijdens spreekuurtijden bij Yolanda via 073 203 27 31.

De eerstvolgende avond wordt georganiseerd op: ivm het succes van centering pregnancy is er nog maar weinig tot geen animo voor deze avonden. Zou je toch graag een meer willen weten horen wij het graag op het spreekuur.

Mochten jullie niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn of willen jullie liever online informatie ontvangen, wij hebben een powerpoint over de bevalling, mede mogelijk gemaakt door Coöperatie Verloskundigen ’s Hertogenbosch. Lees meer